Den som leter

Har behov for både rigg-service og nye batterier. Hadde fått tips om at i Le Marin skal det være et meget godt riggverksted, så følgelig måtte turen gå dit…

Var totalt uforberedt på hvor mye seilbåter som kunne tenke seg samme mål. Marinaen er diger, men rommer bare en liten del av alle båtene som befinner ser her. Vet ikke hvor mange hundre båter som ligger i bøyer eller for anker…. det er mange der ute…..

Men tilbake til riggverkstedet, jeg hadde ingen annen ide om hvor det befant seg annet enn en web-adresse – feil stavet. Tok derfor litt tid å finne frem. Da vi skulle inn for å få oss middag “på by˚n” fortøyde vi i en “dingy-pontoon” – tilhørende riggverkstedet jeg lette etter.

Har allerede “sjekket ut” fra Martinique (toll), men innen avreise i morgen tidlig må jeg innom med en bestillingslist. Nye trinser til storseilfallet øverst i masten, nytt “nebb” til spinakerboommen, rep av Furlex-rulla, og nye batterier…. Planlegge å komme tilbake hit om ca 2 uker.

Kveldens utfording blir å finne tilbake til Memento et sted uti der.. Har “jukset litt”, og montert en strobe-light i antenne-masta. En av de mange båtene der ute gir et lynblink hvert 2. sekund… det er dit vi skal!

I morgen (fredag) er det streetparty i Gros Islet like utenfor Rodney Bay. Tar med Bente på denne festen…..

Comments are closed.