Billedbrev fra Memento

Her er et knippe bilder fra Memento.
Først et par bilder fra ARC’en der vi nærmer oss målgang i Rodney Bay på St. Lucia.

 

 

 

 

 

 

Vi ble tatt i mot av skipperens datter Tone-Helene og hennes Kim i det vi passerte mållinjen.
Vi som seilte Memento fra ver Atlanterhavet Las Palmas på Gran Canaria til St. Lucia i Karibien var Kjell-erik Jørgensen, Stein Angsund og Thor-erik Karlsen. Alle fra Horten Seilforening.

 

 

Julen feiret Stein, Tone Helene og Kim sammen med flere norske båter på Bequia, en øy litt lenger sør. Der ble vi tatt i mot av en fotograf som fikk et par flotte bilder av Memento.

 

 

Julaften var det “OL” på stranden. Vi konkurerte i grener som “Juledekorasjon i sanden”, “Knuter og Knop”, “Dart” og “Håndstående”. Sjef for lekene var Erik fra All-Linn (fra Bergen ( Haakonsvern)

Memento var på ingen måte representert i finalen i Håndstående, men gjorde det skarp i de andre grenene. Når dommerne hadde sagt sitt (og blitt traktert på en behørlig måte), var det ingen tvil. Memento stakk av med en overbevisende seier.
Utenfor konkuranse var det mulig å prøve seg som linedanser. Tydelig at enkelte har talent i den grenen, andre ikke….. Her Jonas fra Hakuna Matata som måtte ha litt hjelp av pappa….

4 Comments.

 1. Flotte bilder !

 2. Hei Stein + Tone-Helene og Kim.
  Godtt nytt år. 😆 😆 😆
  Hilsen Tormod.

 3. Fine julebilder 🙂
  Godt nytt år!

 4. Herlig! Det ser rett og slett herlig ut! Takk for fin blogg så langt! Godt nytt år! Ser frem til å følge turen videre; hvor den nå ender????
  Jo