På vei til Tobago Cays

Etter noen fine dager på Bequia, legge vi nå kursen 25 nm sørover. Skal til Tobago Cays for å snorkle….

Julaften var rundt 60 nordmenn (1 svenske og en engelsk familie) samlet til felles julefeiring på Jacks bar. Tidligere på dagen var det juleleker (OL) på stranden. Hver båt stilte lag i grener som Håndstående, Knuter og knop, Dart og “Beste julefigur” laget i sanden. SY Memento stakk av med 1.prisen – en boks julekaker fra Rema1000. (Falt i smak, ikke minst blandt barna på den engelske båten). Hvorfor vi vant er det ingen andre enn dommeren som vet, men ja, vi var best i “knuter og knop”, og beste norsktalende i Dart. Ellers hjalp det nok litt at dommerne fikk smake både norsk melkesjokolade og aquavit til julemiddagen….  

Ha en fortsattt gledlig jul alle sammen!

2 Comments.

  1. Hyggelig å høre hvordan julefeiringen har vært………………og grattis med 1.pris i juleOL 🙂

  2. Haha, beste norsktalende i dart 🙂
    Du skriver så morsomt, Stein, og vi gleder oss med dere i julefeiringen som dere har sett så frem til 🙂 Her har vi is og snø, og nå skal vi visstnok få plussgrader og regn i flere dager. Øyvind og jeg skal i 50-års lag i Risør i morgen, så vi får oss også en liten tur til sørligere breddegrader i julen 🙂 Ønsker dere fortsatt herlige romjulsdager med snorkling og sol 🙂