Går unna!

Det nærmer seg målgang med stormskritt. Holder fortsatt god fart, men den siste værmldingen fra Frivind tyder på lite vind det siste stykket mot mål. Vi får holde farten oppe så lenge vi kan, og eventuelt guffe på med litt diesel om det skulle gå for tregt.

Turen så langt har gått utrolig raskt. I øyeblikket mener vi å erindre at vi ligger an til å være Hortens raskeste båt i ARC. Om dette holder helt inn får vi svar på i løpet av et par døgn. Vi har hatt vinden inn fra siden eller bakfra så godt som hele tiden, og stort sett av styrke liten kuling. Vind fra samme retning over lang tid medfører at det bygger seg opp store bølger, noe som igjen betyr mulighet for surf.

Rekorden fra en av de første dagene skal bli vond å slå, vel 17 knop. Om vi ikke setter nye rekorder hver dag, så er vi daglig oppe i 14-tallet. Ikke dårlig det heller for en søkklastet langtur-Bavaria.

2 Comments.

  1. Kjør på pappa. Følger deg på appen 😉 nå venter vi på Take Off. Ingen vind her. Bare pisse kaldt. Gleder meg sååå til å se deg komme i mål;) føle sola og drikke rom blir og digg. Stå på! Snart fremme nå. Glad i deg. Tone;)

    http://bit.ly/pappaseilblogg

  2. Swish……så er dere snart fremme! Ja det virker som det har gått fort. Hadde vært morsomt å vært med på å surfe på de store bølgene 😀

    Her har vinteren satt seg med kuldegrader nede i 2siffertallet. Julestemning med rim på trærne……

    Fortsatt “shit seilas”…….og beste Hortensbåt ever!!! Stilig