Tilbake på nett

Etter et par dager uten forbindelse med omverdenen er vi igjen en del av det store nettsamfunnet. Med 2 “dataeksperter” om bord måtte vi bare finne feilen. Ser ut til at vi har løst også dette problemet.

Ikke mye spennende å berette om fra blåmyra. Det mest eksotiske var da Thor-Erik ble angrepet av en flyvefisk. Han fikk den rett i armen (godt det ikke var i øyet…). Ingen skade på Thor-Erik, men fisken gikk det dårlig med. På ekte amikaze-maner omkom den i angrepet.

For 2 dager siden var det slutt på vannet i bakre tank. 150 liter “forbruksvann” holdt til 14 dager for 3 mann. Er nå over på tanken i baugen. Også den rommer 150 liter, så det er ingen fare med oss. I
tillegg til 150 liter forbruksvann, har vi sikkert 100 liter drikkevann, masse juice, noen cola og fanta og om lag et brett øl. Vi skal ikke tørste de siste dagene.

Siste døgn har det gått riktig bra. Vi ligger an til en solid dagsrekord godt over 165 nm på 24 timer. Håper det vises på resultatene til slutt. Håper fortsatt på målgang i løpet av lørdag.

Comments are closed.