Datatrøbbel

Stein melder via satellittelefon at de har fått datatrøbbel ombord og derfor ingen annen oppdatering enn en superrask telefonsamtale. Skipperen kan også fortelle at de har trøbbel med septiken igjen, men ellers er alt vel ombord. I dag har de hatt (fremdeles) mye vind, 3,5m bølger men nesten skyfritt, og forferdelig varmt!

Stein fortalte også at et av mannskapene fikk en flyvefisk rett i armen i natt, og var han søvnig bråvåknet i alle fall karen da 🙂

I skrivende stund har Memento og mannskap ca. 650 nm igjen til Karibien, og regner å være fremme i Saint Lucia en gang midt på dagen lørdag.

3 Comments.

  1. Ny hilsen fra seilforeningen; denne gang fra ertesuppegjengen med Marit i spissen (kokk). God suppe, godt øl, og mang en lystig seilerhistorie! Også om atlanterhavs kryssing!Vi synes det er kjempeartig å følge bloggen dag for dag! Velkommen tilbake!!!

  2. Grattis KEJ

  3. Gratulerer til han som har bursdag !!!