Ny oppdatering fra S/Y Memento

Nettopp passert 48 timer; 327 nm utseilt.
Nå begynner vi å oppdage slitasjeskader. Førts røk taulåsen til “Kick’en” i forbindelse med en jibb, fikk laget en midlertidig omlegging inntil ny lås er på plass (har reserve ombord). Det neste som skjedde var at et feste til en av blokkene til kick’en røk (en av bøylene ved mastefoten). Også her midlertidig utbedret.
I tillegg har jeg mail-problemer, i hvertfall om natten. Måtte gi opp å få sendt posisjon til Frivind i morges. Hadde kommunikasjon med Iridium, men fikk ikke kontakt med mailserveren ?!
Ellers er det 3 velluktende nyvaskede menn om bord. “Bøttedusj” med saltvann på hekken i morgentimene. Utrolig salt vann, vet ikke helt hva som svir mest i øya, såpe eller saltvann. Ble nettopp passert av en familie med delfiner. Har øyekontakt med 2 båter uten AIS, og ser ytterligere 2 på AIS’en. Ellers er vi alene på havet. Alt vel.

1 Comments.

  1. Tross noen problem av teknisk karakter i begynnelsen må dere gjøre noe rett!!!!! Fra å starte som nr 14 i deres klasse første dagen avanserte dere raskt opp til nr 13 som dere nå har hatt 1-2 dager, og avanseringen bare fortsetter! Dere ligger nå på en god 12 plass. Med ca 18 dager igjen å seile er det lett å regne ut vilken plass dere vil havne på i mål………………