Puerto Rico

Har kommert til Puerto Rico, helt syd på Gran Canaria. Her blir jeg i en drøy måned før jeg trekker mot Las Palmas og oppkjøring til ARCen. I løpet av denne måneden er det mye som skal gjøres ombord. Har gjort litt, men med dagtemp over 30, er det ikke så mange effektive arbeidstimer pr dag. En av de første som ble kontaktet var seil/salmakeren for å få meg en bimni. Trenger skygge!

Har også bestilt manglende deler for å få vindroret montert. Festemateriellet jeg har overtatt fra Jolly Sailor blir i korteste laget på hekken til Memento.

Jeg befinner meg i et område av Gran Canaria som er godt kjent for mange nordmenn. Det er imidlertid litt tidlig for norske turister. De fleste norske jeg har møtt så langt er fastboende. Det endrer seg nok når vi kommer over i oktober, og charterflyene kommer i gang fra norge.  Om det så langt er få norske, så er det til gjengjeld desto flere engelskmenn her. Stort sett hyggelig, men så var det dette med køkultur… Er det ingen som har lært de folka  normal folkeskikk?

3 Comments.

  1. Skip o Hoi fra Scotland . Bare vent litt, så er du snart inne i det med folkeskikken du også ! Survival of the fittest , not the nicest !!!
    Kjell O ❗

  2. hi stein ken jardine asked me to look for you i saw your boat in harbour yesterday 26th i was in olas locas restruant i am at bahia blanca 113 apt i will try and get to harbour in the week hope to meet up with you denise

  3. Gosh wish I was there.