Med saltvann under kjølen, og sol over oss!

I dag fikk vi endelig saltvann under kjølen, og lettskyet, etterhvert mye blå himmel over oss. Har endelig fått så mye sol at vi har funnet frem solkremen… undrer på om den har vært i bruk siden vi kom til Skottland..

Svak sydvestlig vind i dag. Selvfølgelg mitt i mot – og det i en ganske smal fjord. Var under seil en time eller to. Nok til at skipperen kan konstantere at båten går rimelig bra under seil. Ble rett nok fraseilt av en tysk 17 meters båt med 10 manns besetning. Tror at båten drev seilskole. De hadde bedre båtfart, men ikke like god høyde!

Fikk prøvd Duogen som slepegenerator i dag. Går veldig bra på BB halser, blir liggende litt for høyt når vi krysser for SB halser…. men på kryss vil den jo gi god effekt som vindgenerator.

Ligger nå i en marina like nord for Oban. Her blir vi et ekstra døgn i påvente av at min bror Bjørn kommer over. Marinaen ligger ganske nær utløpet av en elv, så her er det strømmer i alle retninger.

Oppdaterer med noen bilder senere…

2 Comments.

  1. Fått nett for en gangs skyld?

  2. Hei gamle sjøulker!!!
    Nå har jeg lest meg gjennom loggen, for en TUR ,-fantastisk. Jeg er så glad for at far (einar) får oppleve dette (har en einar her hjemme som gjerne skulle vært med:). God tur videre,gøy at vi kan følge dere på denne siden. Ekstra stor klem til far. Hilsen Hedda