Snart i saltvann

Ny sms fra de farende: Nå venter Neptunes Staircase, 8 sluser på rad. I tilfelle Neptun skulle dukke opp, hilser vi med full flaggborg. Tar en siste natt i tidevannfrie omgivelser. Da blir det 1 eller 3 sluser i morgen avhengig av hvor vi får plass under trappen.

Og du kan lese mer og se bilder av Neptunes Staircase her >>>,
eller se mer av byen her >>>

1 Comments.

  1. Reidar Salvesen

    Hei
    Takk for sms om turen. Trøst dere med at på den andre siden av dammen venter varme, varme og varme. Hvis dere ikke skal jorda rundt vil jeg sterkt anbefale å se på mulighetene for å seile rundt Cuba. Noe helt annet enn det en opplever der alle andre er i Karibien. Meget lave priser og veldig vennlige mennesker, for ikke å snakke om alle de vakre områdene. Men kjøp en pilotguide på forhånd for å planlegge og lær dessuten basic spansk før dere ankommer. Hvis jeg skulle gjøre en lengre tur, uten å seile jorda rundt, ville jeg valgt rundt Cuba. Kan også anbefale San Blas utenfor Panamakysten. Men det ligger litt langt av lei hvis en ikke skal gjennom kanalen. Hvis en skal det, er San Blas et must. God tur videre.
    Vennlig hilsen fra Reidar