Trår vannet i Southampton

Onsdag 15. startet ARC Europe fra Bermuda. Mine venner fra Promise og All-Linn la i vei en halvtimes tid før. Alle disse har kurs for Asorene, når de kommer fram er imidlertid uvisst. Atlantis gikk fra BVI rundt 1.mai, og nærmer seg nå Asorene. Skal lure på hvordan overfarten har vært for dem, de er jo tross alt kun 2 personer om bord.

Jeg har også lagt ut på en ny etappe. Jeg dro til Southampton onsdag, i tro på at Memento ville ankomme 17. Mai. Slik skulle det ikke gå! Været ute i Atlanteren har vært såpss tøft at lastebåten som frakter bl.a Loupan, Enzo og Memento fra USVirgins til England er kraftig forsinket. Siste nytt tilsier ankomst på kvelden den 19. Har følgelig “feiret” 17-mai i en engelsk by uten korps, norske flagg eller russ. Så noen gatemusikanter på et torg uten at det skapte den store stemningen… Prøvde å få litt 17.-mai stemning ved å innta en belgisk vaffel med iskrem til lunsj… Jeg har i det minste spist is i dag….

De siste 2 ukene har gått med til besøk hos familie og venner. De fleste hadde jeg ikke sett på 9 måneder. Veldig hyggelig å se dem igjen! Rakk også en tur innom jobben, og fikk bl.a avtalt tidspunkt for første arbeidsdag. Kan vel si at det var et skritt tilbake til virkeligheten. Vesentlig mer lystbetont å treffe kjente i seilforeningen. Fikk riktig nok ikke med meg sesongens første tirsdagsregatta for ‘tur og hav’, men det blir sikkert rikelig muligheter i løpetav høstsesongen.

Nå venter nye opplevelser i Europa. Har ikke noe fast program riktig enda, men jeg styrer mot ferskvann på kanaler i Holland.

2 Comments.

  1. Nå ser det ut til at jeg får båten på vannet mandag ettermiddag! Tør jeg tro på det?

  2. God tur videre Stein. Var ikke klar over at du var igang igjen 🙂