Memento vell plassert på Sampogracht

Sampogracht neste klar for å ta i mot Memento

Sampogracht neste klar for å ta i mot Memento

Ja-ja, ikke noe mere seiling på en stund.. I dag ble Memento løftet opp langs skutesiden til Sampogracht. Det ble litt venting, for båten som skulle på plass før Memento var en katamaran i megastørrelse. Mens det tar en liten time å få opp en “normal” båt, tok det hele formiddagen å håndtere katamaranen.

Tydelig at mannskapet om bord på  Sampogracht vet hvordan de skal håndtere båter. Dykker  i vannet for å passe på at løftestroppene legges

Høyt henger hun..

Høyt henger hun..

rett. Vell om bord ble krybben sveiset fast til dekket. Det ble deretter spent opp 6 lastestropper på hver side av lille Memento. Den kommer ikke til å røre seg under overfarten!

Memento er plassert i le av en heis ned til lasterommet. Har den store katamaranen (104 fot) på andre siden, og like før jeg forlot Sampogracht ble det plassert en 20 meters båt like forran Memento. Har med andre ord god beskyttelse mot vær og vind under overfarten 

Nå blir det 2 netter på hotell før jeg starter på flyreisen hjem til Norge. er ferdig med alt om bord (tror jeg), så morgendagen blir vel tilbragt ved svømmebasenget eller stranden rett nedenfor. Får benytte siste dag i Karibien om en ekte turist.

Godt i le av en stor katamaran og heisen ned til lasterommet

Godt i le av en stor katamaran og heisen ned til lasterommet

Nå blir det 2 – 3  uker uten oppdatering fra Memento. Kommer tilbake rundt 17. mai når båt og skipper møtes igjen i England.

Takk til alle som har fulgt bloggen min. Det er hyggelig å vite at det er noen der hjemme som følger med.

 

 

Inneklemt, men godt beskyttet mot vær og vind

Inneklemt, men godt beskyttet mot vær og vind

1 Comments.

  1. Og jammen slapp du å rigge ned. I Søgne må riggen ned selv om vi bare skal stå noen få dager på land…… 🙂 God tur hjem! Snakkes.