Gatefest i Gros Islet

Rose med livstidsgarantiEr man i Rodney bay en fredag, så “må” man prøve å få med seg gatefesten i Gros Islet. Jeg har vært der før, og ville at Bente skulle få oppleve denne ganske så spesielle festen. Festen og omgivelsene rundt har jeg beskrevet tidligere. Nøyer meg med et par stemningsbilder…

Bente fikk en “rose med livstidsgaranti”, hverken mer eller mindre. Den er selvfølgelig flettet i Slagverkpalmeblader. Vi fikk også med selvsyn se hvordan et par palmeblader på et øyeblikk ble til en fisk, og til en gresshoppe. Handel ble det imidlertid kun med rosen.

Et annet syn utenom det vanlige er trommeslageren. Han kan virkelig spille slagverk, men utstyret hans kunne nok vært av bedre kvalitet. For et utrenet øye ser det hele ut som en samling hentet fra nærmeste fylling… Folkelivnoe det sikkert også er. Men det lyder bra!

Vi fikk selvfølgelig et kraftig regnskyll, men vi satt allerede under tak med utsikt til livet på gata. Det ble ganske trangt rundt oss de minuttene regnet sto på, men når regnet forsvant, fortsatte festen som om ingenting hadde hendt. .. Jo, foresten, det kom opp et telt over et ubeskyttet salgsbord like ved.

FolkelivBordplass under takNeste etappe på ferden går nordover. Kommer muligens til å legge inn en overnatting et sted langs Martinique, men det er Domenica som er målet…

1 Comments.

  1. 🙂 Hei Stein.
    Det er artig å se på
    bildene som legges ut
    på bloggen din. 🙂 🙂 🙂
    Hilsen Tormod.