Webmaster må ta grep :-) – spam

Da jeg satt opp bloggen til Stein var jeg glup(!) nok til å sette min hovedepostadresse som mottager av kommentarer og godkjenning av nye lesere som vil kommentere Steins reisebrev. Nå får jeg 3 spam i minuttet og det er litt slitsomt når 3 pcer, iphoner og ipader plinger i ett. All kommentarpost går nå til en ny epostadresse som ikke blir lest fortløpende.
Dette betyr: Alle dere som ER registrert og har levert kommentarer gjør ingenting. Dere er godkjent 🙂
Dere som ikke er registrert på sy-memento.no (her på nettstedet) må sende en mail til post@nico.as så skal jeg registrere dere. Etter noen få uker vil alt bli som før igjen da jeg tilbakestiller det gamle oppsettet. Da vil sannsynligvis de fleste spammerne skjønne at her blir de ikke synlige.

Forøvrig skal jeg hilse fra Stein og si at han kom ut for litt uvær i dag onsdag, og søkte ly i en bukt. Veldig fint nå igjen, forteller han i en sms. Dette er veldig typisk Karibien (red.adm). M.v.h. Nico

  1. Kan skrive under på at det var litt heftig vær. 40 knop vind og heavy regn. Men lekre var vi i kortbukser og regnjakker.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30