Billedbrev fra Memento

Her er et knippe bilder fra Memento.
Først et par bilder fra ARC’en der vi nærmer oss målgang i Rodney Bay på St. Lucia.

 

 

 

 

 

 

Vi ble tatt i mot av skipperens datter Tone-Helene og hennes Kim i det vi passerte mållinjen.
Vi som seilte Memento fra ver Atlanterhavet Las Palmas på Gran Canaria til St. Lucia i Karibien var Kjell-erik Jørgensen, Stein Angsund og Thor-erik Karlsen. Alle fra Horten Seilforening.

 

 

Julen feiret Stein, Tone Helene og Kim sammen med flere norske båter på Bequia, en øy litt lenger sør. Der ble vi tatt i mot av en fotograf som fikk et par flotte bilder av Memento.

 

 

Julaften var det “OL” på stranden. Vi konkurerte i grener som “Juledekorasjon i sanden”, “Knuter og Knop”, “Dart” og “Håndstående”. Sjef for lekene var Erik fra All-Linn (fra Bergen ( Haakonsvern)

Memento var på ingen måte representert i finalen i Håndstående, men gjorde det skarp i de andre grenene. Når dommerne hadde sagt sitt (og blitt traktert på en behørlig måte), var det ingen tvil. Memento stakk av med en overbevisende seier.
Utenfor konkuranse var det mulig å prøve seg som linedanser. Tydelig at enkelte har talent i den grenen, andre ikke….. Her Jonas fra Hakuna Matata som måtte ha litt hjelp av pappa….

 1. Flotte bilder !

 2. Hei Stein + Tone-Helene og Kim.
  Godtt nytt år. 😆 😆 😆
  Hilsen Tormod.

 3. Fine julebilder 🙂
  Godt nytt år!

 4. Hei på dere
  Moro å se bilder og følge deg på din drømmereise! 😎
  Ønsker deg, Tone og Kim et riktig godt nytt år.
  Lykke til videre på ferden, Stein!
  Klem fra Birgit og Rune 😆

 5. Herlig! Det ser rett og slett herlig ut! Takk for fin blogg så langt! Godt nytt år! Ser frem til å følge turen videre; hvor den nå ender????
  Jo

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30