Mindre enn 1000 nm til mål

Vi suser av gårde! I går hadde vi en strålende dag med sol og passe bris. Benyttet anledningen til en rolig dag ombord. Godt å samle litt krefter etter 11 dager i sjøen i tildels tøffe forhold. I natt blåste det på nytt opp. Nå ligger det mellom liten og stiv kuling fra sydøst. Det gir fin driv, men det humper godt.

Vi har seilt i passat-vind det aller meste av tiden. Eneste dag uten passat var sist fredag da et frontsystem passerte oss. Da var det noen timer vindstille, og vi kjørte litt motor for å komme fortest mulig over på andre siden av fronten. Like etter midnatt passerte vi “merkesteinen” som markerer 1000 nm til mål, og i løpet av ettermiddagen passeres 2/3 punktet. Nå går det virkelig med stormskritt mot St. Lucia.

  1. Stå på, godt dere er over halvveis . Takker for gratulasjonen på dagen min. Her er det travle tider med julebord og litt annet.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30