Idyll på havet

Etter mange blogginnlegg om problemer og utfordringer, er det på høy tid med en positiv stemningsrapport. Resultatlisten fra i dag (lørdag) kl 12 UTC forteller at vi har 1100 nm igjen til mål. I løpet av kommende natt  starter vi på de siste 1000 mot mål. Det skal være mulig å gjennomføre på en uke…

I går kjempet vi oss igjennom et frontsystem med både kuling og regn, samt en god del stille. Nå skinner sola, og stemningen er på topp. I dag er det nesten “stuegulv”. Bare 2-2,5 meter bølger er lite i forhold til
det  har hatt tidligere på turen. Vi har fått nyss om at det er kaldt hjemme. Det merker vi lite til. Godt over 25 grader ute i både luft og vann. Vi får oss en “dukkert” en gang i mellom, ikke i form av svømming
etter båten, men som bøttedusj på akterdekket.I natt hadde vi besøk av en vadefugl (så ut som en Hegre) som var langt fra sitt normale oppholdssted. Den søkte hvile ombord hos oss i flere timer. Sto på biminien rett over rormannen. I det solen kom la den i vei på nytt har ikke sett mere til den. Vi får håpe den når “hjem” eventuelt etter en ny hvilenatt på en av ARC-båtene. Datteren til en av gutta på Memento skulle delta i dansekonkurranse i helgen, hun humper i steden rundt på krykker. God bedring til Hella fra
alle oss på Memento!!

1 Comments.

  1. Hei Stein!! ser dere har litt å henge fingrene i der ute, men at alt går bra. Håper at dere får noen dager som dere kan nyte der ute. Her er det snø og travelt som bare det. lykke til videre

    Hilsen Stig