6. desember

I dag passerer vi det punktet som markerer at vi er halvveis mellom Gran Canaria og Saint Lucia. Dagen ble i første omgang markert med en “Uderberger” til frokost. Dagens kokk skal gjøre sitt for å markere dette ytterligere.
Vi håper på fortsatt gode seilforhold, gjerne litt mindre kuling og “gampeseiling” enn det vi har hatt til nå. Er vi riktig heldige med forholdene, så kan vi være inne om 10 dager. Da må vi holde 6 knop i snitt. Frem til nå har vi holdt 7 knop.
I dag hadde vi turens første flyvefisk på dekk. Den behørlig fotografert før den gikk tilbake til sjøs  Flyvefisk er forøvrig omtrent det eneste liv vi har sett de siste dagene. Ingen delfiner på en stund, og ingen andre båter innen synsvidde. Har en stor seilbåt ca 10 nm nord for oss. den har vi hatt følge med i ca 2 dager uten å ha sett den på annet enn AIS’en.

1 Comments.

  1. Hei Stein. Det er artig å følge med
    på bloggen din her hjemme i Horten.
    For andre gang var det blå pc skjerm
    på hp pesen blå med hvite tall.