Tirsdag 4. desember

Nå har vi vært underveis i 7 dager. Kl 11 hadde vi tilbakelagt 1164 nm, eller omregnet til hjemlige forhold; vi seiler 2 Færderseilaser i døgnet!
Fortsatt kuling, nå fra østsørøst. Vi kryper sørover i håp om å unngå et stille område som følge av et lite lavtrykk som dannes lenger nord. Frem mot helgen blir det spennende å følge utviklingen i feltet. Dere der hjemme har tilgang til internett og et kart som oppdateres hver 4. time, det er noe vi er avskåret fra. Eneste oppdatering vi får, er en liste hver dag kl 12 UTC med plassering / posisjon for alle båter. Så er det opp til oss å tegne kart som viser hvor de enkelte båtene ligger. Med de vær og bølgeforhold vi har hatt så langt på turen, har det blitt få kart.
Mitt mannskap mellom Lisboa og Tenerife fyller år i dag. Gratulerer med dagen, Bente!
Alt vel.

Comments are closed.