Dag 5.

2 desember
Har nå bokført 5 dager med kurs for karibien. Kl 11 i dag hadde vi tilbakelagt 813 nm siden start. Har fortsatt rundt 2000 igjen til vi ser land.
Vi har hatt øyekontakt med amerikanske “Matilda” siden i går kveld. Ut over det er det blått og hvitt hav og himmel i alle retninger. Dere må komme dere utpå for å oppleve hvor mange sjateringer havet greier å vise
i blå/hvitt.
Siste døgn har vært uten ubehagelige overaskelser. Dagen i går ble så fin at jeg bestemte at dagen i går var en “fredag” med gin-tonic ved solnedgang. (“fredagens fredag” ble avlyst pga ale problemene den dagen….)
Alt vel om bord.

  1. Godt å høre! Håper det blir flere slike dager, ellers er jeg nødt til å lese blogg først når dere er kommet vel i havn! Nyt <3

  2. denise burrell-clements

    hi stein thinking about you on the hi seas hoping you all ok ? spoke to ken hes following your course what date you arrive in st lucia? take care denise

  3. Kult å flytte på GT dagen 😉

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30