Dag 1 i sjøen

Det første døgnet er unnagjort i kuling og til dels mye sjø. I løpet av de første 24 timene har vi tilbakelagt 180 nautiske – Snitt ca 8 knop, max 17 !! Imponerende!
Vi la oss ganske langt fra land nedover kysten av Gran Canaria. Der hadde vi fri vind, og minst mulig effekt av “akselerasjonssonen” fra flyplassen og videre nedover. Et par timer etter start kjørte vi på en ganske stor skilpadde. Ubehagelig smell i båten, ganske sikkert mye verre for skilpadda. Ut over det har vi sett mye stormsvaler, en del flyvefisk (fortsatt ingen om bord), og noen delfiner.
Alt vel! Ingen sjøsyke selv om det humper godt.

  1. 17 knop er jo sinnsykt Stein 😯

  2. Kan legge til at jeg “kjørte på” en stor havskilpadde ca 1 time etter start. Er stort smell i båten, sannsynligvis traff den i kjølen. Skilpadda så ut til å være ca en halv meter. Den svømte videre og jeg håper ikke den ble skadet, men fikk utviksomt en skikkelig “skallebank”

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30