Slalom blandt fiskeutstyr

Ny nesten vindstille dag. Det ble bare motorkjøring i dag også. Kan hende like godt at vi ikke hadde seil som skygget for utsikten, for her var det til tider tett mellom “fiskeblåsene”, enkelte steder mindre enn 100 meter mellom hver “blåse”. Nesten som i første uka av hummerfisket hjemme. Det er en overdrivelse å si at utstyret var tydelig merket… Huket oss i en, men kom løs uten å få tau i hverken ror eller propell.

Ligger nå i en splitter ny marina oppe i Rio Douro, elven som munner ut i Porto. Bryggeanlegget er kjempeflott, og de holder på å bygge stort flott service-anlegg. Enn så lenge er kontor og dusj/toilett i midlertidige brakker.

Det er internett på brygga, men med veldig svakt signal. Ikke snakk om å laste over bilder fra båten…

Vi blir i Porto et par dager. Min nevø Tor-Arne kommer i morgen. Han er lokalkjent, og skal være guide i morgen. Sikkert ok når onkel betaler….

  1. Sikkert ok når onkel betaler………. Lotto?

  2. Pass dere for bakalao i Duoro dalen! Vi ble liggende 3 dager med mage trøbbel etter en uheldig lunsj! Men kan anbefale en tog tur oppover dalen! Pluss Portvins museer!

  3. Hei
    Da er T-A på vei og dere er på plass, perfekt! T-A gleder seg til å treffe deg og vise dere rundt, tror han har noe spesielt han ønsker å ta deg med på.. 🙂
    Ha det hyggelig og hils sønnen!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30