Portugal under seil

I dag forlot vi Spania (for denne gang) pr motor, og inntok Portugal under seil. Omtrent samtidig som vi passerte grensen kom det en passe nordlig bris, og opp kom genakkeren. Flott seilas videre til dagens “mål” – Viana do Castello.

Ved utseiling fra Baiona ble vi oppmerksom på “noe” i sjøen. Det var 3 små ganske lyse hval. Er langt fra trygg på den slags zoologi, men for meg så det ut som en Kvithval (Beluga) — men er de så langt syd ?????

Ble mottatt i Viana av den lokale havnebetjenten. Han sørget for formell innklarering til Portugal (tror det er første formelle innsjekk i et nytt land siden vi forlot Norge…)

  1. Hvithvalen har så vidt jeg husker ikke finne, og det er et nokså stort utvalg av små tannhvaler, så ikke lett å si ut fra bildet.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30