Litt dieseltrøbbel….

Skipper Stein melder på sms: Værfast i Espasante helt ut mot Biscaya. Ligger for anker på 5 – 7 meters dyp med 40 meter kjetting. Ligger godt selv om det uler i riggen. Bra vi ikke var på havet i natt. Motoren fusker under belastning. Skiftet begge dieselfiltre i dag, fortsatt ikke bra. Antar jeg må ha service på dieselpumpa når vi kommer til La Corona.

  1. Ay ay ay….bra du har noen dager i La Corona. Håper det lar seg ordne uten for mye tull 🙂

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30