Værfast i Belfast

Pissevær! I dag har det spruta fra oven, og blåst hatter og høy. Det uler i mastene rundt oss, og båten legger seg skikkelig over i rossene… og vi ligger i en “lun” havn!

Hadde lenge et håp om at det skulle roe seg utpå dagen, men det ser på ingen måte slik ut. Neste etappe går over åpent hav til Douglas på Isle of Man. Vi blir i havn en natt til slik at både vind og sjø kan roe seg litt før vi fortsetter.

Snakket med en kar fra Bodø som kom hit i en 27 fots Saga. På vei fra Svarethavet (!) og hjemover. Han hadde funnet et par nye steder der vannet snek seg inn under vindpresset. Silikon er godt å ha!

3 Comments.

  1. Flotte oppdateringer. Ser at det er drittvær, men i følge passagewether.com roer det seg i kveld, og det blir 🙂 i morgen hos dere, skal vi tro de engelske værvarslerne.

  2. Følger med dere. Artig å lese. Imponerende rundtur i Saga 27 også da. Har vel gjerne gått Rhinen/Donau ned, og det skal ikke være bare bare å gå motstrøms Donau tilbake med såpass lav topphastighet. Ønsker dere god tur videre. Jan Otto

  3. D var da litt trøkkende å skulle sitte i påvente av brukbart seilvær. Regner med at dere har nok av godt lesestoff og andre sysler å bedrive.
    En seriøs anbefaling: gjør noen kroppslige øvelser på kaifronten eller ikke minst gåååååå noen gode turer i seilsko slik at kroppen kommer i fasong som oppladning til neste økt.

    “God bedring !” Best L1