En liten oppdatering via SMS

69 nm i 11-16 m/s i går (fredag). Motor og storseil m 2 rev. kom til Islay . Må prøve litt lokal wiskey i dag (bl.a. Vagavulin). Deretter Belfast. Spiste på en indisk restaurant uten sjenkerett i går. Ikke noe problem, man nyter medbrakt fra sparbutikken like ved.

  1. elena, ivetta

    Hei, gutter! Skulle gjerne bli med dere og smake pa skotsk wiskey, men sitter her i 42 grader varmen! Ikke mulig a drikke vodka engang! Store hilsen og masse klemmer fra jenter fra Russland!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(497): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/memento/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/memento/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30